Het digitaal fototoestel

Reflextoestellen, systeemcamera’s en compacte toestellen, elk hebben ze hun eigen kenmerken en mogelijkheden. Hoe maak je voor jezelf de juiste keuze én hoe haal je het maximum rendement uit je toestel?

De foto

Dieren, objecten in beweging, portretten, landschappen, panorama’s, architectuur, stillevens, modellen- en reportagefotografie ... 
Teveel soorten om op te sommen en elk ervan vereist specifieke instellingen zoals sluitertijd, diafragma, lichtgevoeligheid. Bovendien zijn er ook andere aandachtspunten waarmee je rekening moet houden bijvoorbeeld compositie, gebruik van objectieven, kalibratie, afwerking en nog veel meer.

SNT Fotografie

Onze professionele lesgevers maken je wegwijs in de wereld van de fotografie en geven je talloze tips voor een betere foto. De cursussen zijn praktijkgericht. Je krijgt tal van oefeningen zowel op verplaatsing als in één van onze volledig ingerichte fotostudio’s.

Basis - specialisatie - certificaat

SNT biedt een volwaardig aanbod Fotografie met cursussen op verschillende niveaus en rekening houdend met de voorkeur van onze cursisten fotoliefhebbers. Het geheel van de basis-, fotoverwerkings-, algemene specialisatie- en portfoliocursussen leidt tot het certificaat Fotograaf. Daarnaast bieden we voor de gevorderde liefhebber Masterclasses (MC).
Colors, lines and awesomeness: Olivier Debaere
Bits, bytes and magic: Tim Brouckaert
www.snt.be